Homewizard aanbiedingen

Homewizard aanbiedingen

Met de Homewizard Wi-Fi P1 Meter kan je veel besparen op je energiekosten. Een mooie Homewizard aanbieding is een goede eerste stap om geld te besparen. Met een voordeelbundel van Homewizard kun je genieten van tot wel 22 % korting. De prijzen van losse Homewizard meters liggen vast en zijn dan ook tot nu toe niet vaak in de aanbieding geweest. Het meeste geld bespaar je uiteindelijk door het monitoren van je energieverbruik met Homewizard, dus de aanschaf kan je eenvoudig in een paar maanden terugverdienen. In dit blog bespreken we de aanbiedingen met het merk Homewizard.

Er zijn twee voordeelbundels met de Homewizard Wi-Fi P1 Meter:

HomeWizard P1 meter & Energy Socket aanbieding

HomeWizard P1 Meter & Energy Socket

22 % korting

Adviesprijs: 63,90 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€49,95)

HomeWizard Meetpakket

Homewizard Meetpakket Energieverbruik

12 % korting

Adviesprijs: 113,85 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€94,95)
bol.com

HomeWizard Energy Socket Voordeelbundel

Homewizard – Energy Socket Set

19 % korting

Adviesprijs: 89,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€72,95)

Alle meters van Homewizard

Homewizard Wi-Fi Energy Socket

Adviesprijs: 33,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€27,95)
Homewizard Watermeter

Adviesprijs: 49,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€49,95)
bol.com (€67,03)
Homewizard Wi-Fi kWh meter 1-fase MID

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€59,95)
Wi-Fi kWh meter 3-fase MID

Adviesprijs: 129,95 euro

Op dit moment het goedkoopste bij:

homewizard.com (€129,95)

Homewizard Wi-Fi P1 meter aanbiedingen

Je begint je Homewizard setup natuurlijk met de Wi-Fi P1 Meter. Deze meter registreert je energieverbruik, het aantal Kwh dat wordt terug geleverd met je zonnepanelen en je gasverbruik. Met de P1 Meter krijg je een goed overzicht van wat je verbruikt en zie je ook wat je sluipverbruik is, zodat je daarop kan inspelen. Natuurlijk zou je ook de P1 Meter graag met korting willen aanschaffen, maar deze is met 29,95 euro al erg scherp geprijsd in vergelijking met andere P1 meters. De enige manier om de Homewizard P1 meter als aanbieding aan te schaffen, is gebruik te maken van de Meetpakket Energieverbruik voordeelbundel of de voordeelbundel met de Energy Socket.

Homewizard Wi-Fi Energy Socket aanbiedingen

De Homewizard Wi-Fi Energy Socket is een slimme stekker die je helpt om het verbruik van bepaalde apparaten in huis in kaart te brengen. Je plaatst hem op de stekker van het apparaat en begint met meten. Ja kan direct zien wat een apparaat op dat moment verbruikt en wat het per dag, week, maand of jaar verbruikt.

Daarnaast kan je met deze stekker sluipverbruikers uitschakelen op tijden dat je ze niet nodig hebt. Zo zet je bijvoorbeeld ’s nachts je slimme speakers, soundbar en televisies automatisch uit om sluipverbruik te voorkomen. Je bepaalt zelf met timers wanneer welke apparaten aan moeten staan. Elke 1 Watt die je aan sluipverbruik verminderd bespaart je rond de €3 euro per jaar!

Met een adviesprijs van 33,95 euro is de Homewizard Wi-Fi Energy Socket niet goedkoop. Gelukkig is er een voordeelbundel met de slimme stekker van Homewizard. De prijs is dan 29,99 euro per Wi-Fi Energy Socket.

Zijn er regelmatig aanbiedingen met Homewizard?

We merken dat ook HomeWizard regelmatig individuele meters met korting verkoopt, er zijn dus zeker aanbiedingen met het merk. Een andere manier waarop je de P1 meter, slimme stekker en watermeter goedkoper kan aanschaffen is via een voordeelbundel.

Op dit moment heb je de keuze uit deze voordeelbundels en bijbehorende korting:

  • HomeWizard P1 Meter & Energy Socket, bestaande uit de Wi-Fi P1-meter en Wi-Fi Energy Socket. Los kosten deze twee meters 63,90 euro, maar als bundel kan je ze bestellen voor 49,95 euro. Een korting van 22 %.
  • HomeWizard Meetpakket Energieverbruik, bestaande uit Wi-Fi P1-meter, Wi-Fi Energy Socket en Wi-Fi Watermeter deze kost als bundel 94,95 euro in plaats van 113,85 euro. Oftewel 12 % korting op de adviesprijs van de losse producten.
  • HomeWizard Energy Socket set, bestaande uit 3 Energy Socket slimme stekkers deze kost als bundel 72,95 euro in plaats van 89,95 euro. Oftewel 19 % korting op de adviesprijs van de losse producten.

Homewizard meter met korting bij aanschaf van het HomeWizard Energy Display

Dit jaar introduceerde HomeWizard haar eigen Energy Display. Een handig display waarop jij en je hele gezin nog bewuster worden van het energieverbruik in huis. Gemiddeld bespaar je flink op je gas- en stroomverbruik met een Energie Display in huis. Op dit moment is er geen aanbieding op het HomeWizard Energy Display.

Is er een kortingscode voor Homewizard beschikbaar?

Nee, wat andere websites je ook beloven. Op dit moment heeft Homewizard geen kortingscodes. Sterker nog, er is niet eens een mogelijkheid om kortingscodes in te voeren bij het afrekenen. De enige manier om korting te krijgen bij Homewizard is door het bestellen van een voordeelbundel. Bestel meerdere Homewizard producten tegelijk, bijvoorbeeld het Homewizard Meetpakket Energieverbruik of Homewizard Energy Socket Set, en je krijgt een korting van ongeveer 12 procent.

Waar wordt Homewizard verkocht?

Homewizard wordt officieel alleen verkocht in de officiële webshop van Homewizard. Er worden wel Homewizard producten verkocht via externe verkopers bij Bol., maar de prijs ligt vele malen hoger dan bij Homewizard zelf. Trap hier dus niet in en bestel in de officiële webshop, zodat je zeker weet dat je het goedkoopste uit bent.

Hoe kan je besparen met Homewizard?

Met de Homewizard Wi-Fi P1 Meter kan je veel besparen op je energiekosten. Daarnaast kan je met de Homewizard live monitoren hoeveel energie je verbruikt. Je kunt hiermee zowel elektriciteit als gas meten. Door bewust om te gaan met energie, kan je veel geld besparen!

Met de Homewizard Wi-Fi Watermeter is het zelfs mogelijk om het waterverbruik in de gaten te houden. Zo kan je precies zien wie er verantwoordelijk is voor die lange douches en hoeveel water je verbruikt met het sproeien van de tuin of het doen van één was.